“Eerst even kennismaken...?”

Ouderworkshops

Speciaal voor ouders die ook willen kennismaken met mindfulness biedt RelaxAcademie ouderworkshops aan. Als onderdeel van onze 8-weekse kindertraining wordt een gratis ouderworkshop gegeven, voorafgaand aan de training. Daarnaast zijn er ook regelmatig gastsprekers die samen met de RelaxAcademie workshops verzorgen met verschillende interessante thema’s, zoals geweldloze communicatie, karaktereducatie enzovoorts.

Houd voor de data en tijden van onze workshops onze agenda of Facebook-pagina in de gaten!

mindfulness voor kinderen

Onderdeel van onze 8-weekse training is een gratis workshop voor ouders. In deze workshop laten wij je graag zien wat de grondbeginselen zijn achter mindfulness en wat je kunt verwachten van de mindfulness-training voor je kind. Daarnaast ga je zelf aan de slag met enkele oefeningen die wij ook doen met de kinderen in de mindfulness-trainingen. Aanmelden

 

 

 

HOE MOTIVEER IK OM MIJN KIND DE JUISTE KEUZES TE MAKEN? 

Deze avond wordt verzorgd door Vida Niazian! Zij inspireert je vanuit haar kleurrijke levenservaring en verhalen om anders naar je kinderen en naar jezelf te kijken!
We willen graag dat onze kinderen ‘goede’ keuzes kunnen maken bij wat ze wel of niet doen, goede keuzes in wat ze wel of niet zeggen. Maar hoe maken ze eigenlijk die keuzes? Hoe kunnen wij onze kinderen motiveren en begeleiden tot het maken van bewust overwogen keuzes?

Vida Niazian Karakteroloog, Inspirator en spreker www.karaktereducatie.nl Bijdrage: vrijwillig