“Je bent goed zoals je bent”

 

Mindfulness voor kinderen (particulier)

RelaxAcademie biedt verschillende mindfulness-trainingen aan voor kinderen. De 8-10 weekse trainingen bestaan uit wekelijkse lessen van een uur of drie kwartier, in kleine groepen (maximaal 8 kinderen), individueel of in tweetallen. In onze eigen ruimte op de Fioretti Campus in Sint-Oedenrode kunnen de kinderen in een fijne sfeer de lessen volgen. Bovendien hebben we hier de mogelijkheid gebruik te maken van het prachtige park rondom Kasteel Henkenshage. Op die manier kunnen we zowel binnen als buiten genieten van een heerlijk relaxte omgeving.

Alle kinderen die ooit een mindfulness-training bij de RelaxAcademie afgerond hebben, kunnen één keer in de maand een relaxles volgen. Ook worden er regelmatig kennismakingslessen aangeboden. Houd hiervoor onze agenda of Facebook-pagina in de gaten!

Methode Eline Snel

In onze mindfulness-trainingen maken we onder andere gebruik van de methode ‘Stilzitten als een Kikker’ van Eline. Deze methode, waarvan de effecten wetenschappelijk bewezen zijn, is volledig gericht op
kinderen. Door middel van kindermeditaties, yoga-oefeningen, ademhalingsoefeningen en concentratiespelletjes, leren kinderen hoe ze met, soms lastige, emoties (zoals boosheid, verdriet of teleurstelling) kunnen omgaan. Op die manier ontwikkelen ze hun veerkracht en (zelf)vertrouwen. Ook leren de kinderen onder andere hoe ze zich (beter) kunnen concentreren en op welke manier ze zichzelf tot rust kunnen brengen wanneer de ‘piekerfabriek’ in hun hoofd ’s avonds nog op volle toeren draait.

De mindfulness-lessen worden gegeven door Lenneke van de Westelaken, gecertificeerd mindfulness-kindertrainer. Meer weten over onze mindfulness-trainingen voor kinderen? Neem contact met ons op! 

LEEFTIJD

5 t/m 8 jaar
8 t/m 12 jaar
13 en 14 jaar
15 t/m 19 jaar

Individuele les
(leeftijd variabel)

Relaxles

Kennismakingsles

TYPE

Groepsles
Groepsles
Groepsles
Groepsles

Individueel of
in tweetallen

Groepsles

Groepsles

PERIODE

8-10 weken
8-10 weken
10 weken
10 weken

8 weken


Maandelijks

Variabel

 

LESDUUR

30-45 minuten
45-60 minuten
60 minuten
90 minuten

30 minuten


45 minuten

45 minuten

 

BEKIJK ONZE TARIEVEN